Szállítási díjak

 

Szállítási díjaink

 

Cégünk a belföldi kiszállításokra nem számít fel külön csomagolási, kezelési díjat, az alább feltüntetett árak mellett plusz vagy rejtett költség nem terheli a kiszállítást.

Kiszállítás posta levélként

Szállítási költség: 381 Ft

Postai borítékban elhelyezhető, s szállítható mennyiségű termék vásárlása esetén a küldeményeket bélelt (buborékos) borítékban, elsőbbségi levélként adjuk fel.
Ez a szállítási mód kizárólag 6 350 Ft vételárig és előrefizetés (banki utalás, paypal, bankkártya) esetén érhető el, utánvétes csomagok esetén a szállítói díjszabások miatt nem alkalmazható.
Nem biztosított küldeményként a levélként történő szállítás során keletkezett sérülésekért, vagy az esetleges elveszett küldeményekért felelősséget nem vállalunk.

Megjegyzés: A 6 350 Ft-ot meghaladó vásárlások esetén rendszerünk automatikusan az alábbiakban részletezett csomagdíjjal számolja a kiszállítási díjat (biztosított küldeményként).

Kiszállítás postai csomagként vagy futárszolgálattal, nem utánvétes fizetés esetén

Szállítási költség:        900 Ft, 20 000 Ft alatti vásárlás esetén
Szállítási költség: díjmentes, 20 000 Ft feletti vásárlás esetén

Terjedelmesebb méretű, nehezebb csomagok, valamint a banki utalással, paypallal, bankkártyával történő fizetési mód választása esetén javasoljuk ezt a szállítási módot.  20 000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítási költséget átvállaljuk.

Kiszállítás postai csomagként vagy futárszolgálattal, utánvétes fizetés esetén

Szállítási költség:    1 270 Ft, 20 000 Ft alatti vásárlás esetén
Szállítási költség: díjmentes, 20 000 Ft feletti vásárlás esetén

Terjedelmesebb méretű, nehezebb csomagok, valamint az utánvéttel történő fizetési mód választása esetén ez a szállítási mód az alapértelmezett. 20 000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítási költséget átvállaljuk.

Személyes áruátvétel

Szállítási költség: díjmentes, 50 000 Ft feletti vásárlás esetén

Jelenleg Békéscsabán elérhető áruátvételi mód, 50 000 Ft feletti megrendelés esetén.
Amennyiben ezt a megoldást kívánja választani, kérjük a megrendelés feladása során a megjegyzés rovatban tüntesse fel ezirányú igényét.

Egyéb információ

A fentiekben felsorolt díjak nem vonatkoznak a 20 kilogrammnál nehezebb, valamint a 2 méternél hosszabb termékekre, ezek szállítási díját a megrendelést követően munkatársunk telefonon egyezteti Önnel.

A külföldi címekre történő kiszállításra a fentiekben felsorolt szállítási módok, költségek nem érvényesek, azokkal kapcsolatban jelenleg minden esetben egyeztetünk a vásárló partnerrel.

Áruszállító partnereink: