Nitecore.hu

Nitecore NU20 Fejlámpa

Nitecore NU20 fejlámpa

Nettó ár: 9.047 Ft
(11.490 Ft áfával)
NITNU20
Rendelhető

Csomagolási egység (minimálisan rendelhető): 1 db.

Kedvenc termékekhez adom
Ha majd egyszer az mondjuk, hogy van egy könnyebb újratölthető fejlámpa az NU20-nál, akkor itt lesz az ideje az NU20 2. verziójának.

A NU sorozat beépített Li-ion akkumulátorral rendelkezik, melynek célja, hogy egy könnyű és újratölthető, minden igényt kielégítő sorozatot alkossanak a szakértők a semmiből. A sorozat tagjai közül az NU20 a terepfutókat célozza meg.

Minden apró részlete át van itatva a "könnyű" kifejezéssel: az üreges kialakítású fejrész támasszal a modell súlya mindössze 47 gramm akkumulátorral együtt, csökkentve a homlok terhelését, miközben a nagy teljesítményű beépített Li-ion akkumulátor névlegesen 2.22 Wh teljesítményével akár 100 órányi futásidőt és legalább 500 újratöltési ciklust biztosít. Az NU20 maximálisan akár 360 lumen teljesítményre és 100°-os megvilágítási szögre képes, hogy felhasználója megbirkózhasson a különböző környezetek hatásokkal és terepekkel.

Az NU20 a "Zero teher" elképzelést hordozza a futók számára. A Nitecore ismét tágított határain, így készítve el a legkönnyebb újratölthető fejlámpát. Úgy véljük, a hivatásos futók célja a készségek és a mentális teljesítmény növelése, s nem a szükségtelen felszerelésre történő összpontosítás. A korlátozott kapacitás miatt el kell elosztani a szükséges terhelést, például a folyadék ellátást, és ha a termékek használatához esetleg AA elem kell, akkor az felesleges terhelés.

A Micro-USB fejlett teljesítmény szabályzása lehetővé teszi a jobb teljesítmény fenntartását, a töltőport fedél a helyére helyezve védelmet nyújt a por és a víz behatolása ellen. 4 fényerősségi szint és 2 speciális üzemmód, hogy megbirkózhasson a különböző forgatókönyvekkel, s mikro-texturált reflektor, amely lehetővé teszi a lágy és enyhe megvilágítást.

A fejlámpa több színben, nagy rugalmasságú fejpánttal kapható.
Amikor elérkezik a futás ideje, az első dolog, mely szóba jól a saját kihívásunkkor, az egészséges életmódnál, az alacsony szén-dioxid kibocsátásnál: az NU20 mindent egyben kínál, ha éppen futó felszerelésre vadászik.


Üzemmódok és üzemidők
Turbo: 360 lumen - kb. 30 perc
High:   220 lumen - kb. 6 óra
Mid:      40 lumen - kb. 7 óra 45 perc
Lower:    1 lumen - kb. 100 óra

Tulajdonságok

 • Könnyű, hordozható fejlámpa
 • CREE XP-G2 S3 LED
 • Beépített lítium-ion akkumulátor biztosít akár 100 órányi üzemidőt
 • Beépített USB töltő áramkör
 • Beépített áramforrás visszajelző
 • Egyetlen kapcsológombos kialakítás nyújt kényelmes egykezes használatot
 • Négy fényerősségi szint és két speciális üzemmód (SOS, Helyzetjelző)
 • Egyedülálló kapcsoló védelem a véletlen aktiválás megelőzéséért
 • Texturizált reflektor
 • 52°-ban szabályozható világítási szög
 • Tartós PC anyagokból építve
 • Könnyűsúlyú és kompakt méretű
 • Ütésállóssága 1,5 m

A csomagolás tartalma
NU20 fejlámpa, micro USB töltőkábel


Márka:
Nitecore

Elemlámpa

Fényerő:
101 - 500

Kezelési utasítás (angol nyelven) (Nitecore_NU20_UM_en.pdf, 406 Kb) [Letöltés]

Bejegyzés nem található

Vélemény írása

Akik megvásárolták, szintén megrendelték:

Tájékoztatás

A feltüntetett árak a könnyebb összehasonlíthatóság érdekében - amennyiben másként nincs jelezve - egy darab termékre (elemre, akkura, lámpára) vonatkoznak. Kosárba azonban értelemszerűen csak csomagolási egység helyezhető.